Zeri: Kamenovan autobus sa Albancima kod Kruševca

Autobus koji je prevozio putnike sa Kosova u Nemačku kamenovan je jutros kod Kruševca, javili su kosovski mediji. Napad je osudio kosovski ministar spoljnjih poslova Bedžet Pacoli. MUP Srbije se još uvek nije oglasio povodom ovog slučaja.

Autobus koji saobraća na relaciji Priština – Frankfurt kamenovan je u Kruševcu, prenosi “Gazetaekspress”. Na autobusu je polomljeno prednje staklo a povređenih nije bilo.

 U međuvremenu se na svom tvitter profilu oglasio kosovski ministar spoljnjih poslova Bedžet Pacoli koji je najoštrije osudio napad. 

Pacoli je ocenio da Srbija ne uspeva da obezbedi sigurnost i sobodu kretanja kosovskim putnicima.

On je pozvao nadležne na brzu istragu.

 

Srbin
28. Avgust 2019.
Ne podržavam takav incident ali šta bi bilo kad bi srpski autobus prošao Pristinom,šta bi bilo verovatni i gore.
Albanac
29. Avgust 2019.
Da vas podsjetim prekjuče na kosovu u suvoj reci bio je pun autobus sa srbima i no su bili na mušutište da vide svoje imovanje i prošli bez ikakvog incidenata
To ti ie istina
Umesto da ovaj narod ili oboje idu ka pomirenju oni još uvijek pomisle na zlo
nina
29. Avgust 2019.
Nishta ne bi bilo i da prodje Prishtinom svaki dan prolaze kola sa srbijanskim tablicama i n ishta jer nismo kao vi kukavicki da gadjate kamenjima.
Cika beka
29. Avgust 2019.
A nis ekspresov autobus od pre 20 god.
Ismet
30. Avgust 2019.
Nemojmo sad da se vracamo 20 i 30 godina u nazad,naravno niko ne podrzava ubijanje neduznih ali sad i ubuduce da se gadjamo kamenjima i ne daj boze preko puscanih cevi ,vreme je za po mirenje
Mica opajdara
31. Avgust 2019.
Pećinski ljudi,primitivci,neobrazovani,glupi