Srbin teško ranjen u Zvečanu, ima još povređenih

Rosu kod Zvečana
Izvor: Kosovo Online

U Zvečanu je 11 časova iz vatrenog oružja ranjen jedan Srbin, i on se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju, a kako smo nezvanično saznali još jedan od građana je povređen. Kosovska policija je na ulicama Zvečana i kako saznajemo, koristili su vatreno oružje u jutrošnjem upadu.

"Povreda je naneta vatrenim oružjm, ustreljen je u predelu grudnog koša. Povređena mu je lopatica i rebro, spremamo se za operacionu salu kako bi mu izvadili metak. On se nalazi u intezivnoj nezi i u teškom je stanju", rekao nam je hirurg Zlatan Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

Kako Kosovo onlajn saznajem povređeni muškarac je upucan s leđa.

U međuvremenu, pripadnici Kosovske policije su počeli da se povlače iz Zvečana, a na putu su bile primetne čaure od bojeve municije.

 

Ja
13. Oktobar 2021.
Svega je tamo provokacija terorista godinama to se treba spreciti jer je sila i napad protiv naroda u svojoj sopstvenoj zemlji !!!
Ja
13. Oktobar 2021.
Sklonite teroriste sa juzne i sa severa kosova velika je to provokacija godinama sto rade protiv naroda i svake napade !!!
Nikola
13. Oktobar 2021.
Gde je Kfor? Lepo je pokojni lazanski rekao da je kfor nekoliko puta davao priliku vojsci Srbije da udje i zauzme sever KiM kad su bile ovakve eskalacije a Kfor nije reagovao, ovo je jedna od tih. Samo pokoj i Lazanski je rekao da se to nije desilo zato sto imamo politicare koji nemaju ono sto treba da imaju muskarci.