Vučić: Ako nas napadnu zaštitićemo naš narod, pobedićemo

Aleksandar Vučić
Izvor: MUP Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i komandantom Žandarmerije Dejanom Lukovićem danas obišao bazu Žandarmerije u Kraljevu, poručio je pripadnicima te jedinice, da je došao u Kraljevo da ih obiđe i kaže hvala za sve što su uvek činili u odbrani otadžbine, štiteći njene vrednosti i integritet, preneo je Tanjug.

"Hvala vam na tome što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su poplave, i kada su požari, i kad nam je zemlja napadnuta, što nikada niste tražili izgovor, što nikada niste tražili lakše rešenje, jer ste služili svojoj zemlji i svom narodu“, rekao je Vučić.

Poručio im je da budu spremni, da rade, vežbaju, a da će država dati sve od sebe da im, koliko je moguće, njima i njihovim porodicama olakša život, da im plate budu veće, da lakše rešavaju svoje stambene i druge probleme, i da mogu da imaju sigurnu budućnost i za svoju decu i za sebe u lepoj Srbiji.

"Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne budete u takvoj situaciji i da ne dođete u tu poziciju, ali ukoliko vas država pozove da štitimo naš narod i da čuvamo naš narod, ja znam da ćete se vi, ne samo odazvati, već znam da ćete svoju svetu dužnost, svoju svetu obavezu obaviti na najčasniji mogući način. Na tome vam beskrajno hvala. Čuvaćemo mir i stabilnost, gotovo po svaku cenu. Ako ne budemo imali izlaza, ako nas napadnu, ako nam budu ubijali ljude, kao što su to danas zamalo učinili, onda ćemo morati da zaštitimo naš narod. A ono što vam ja kažem - to da zaštitimo naš narod - značiće da ćemo da pobedimo. Nema predaje, nema povlačenja", rekao je predsednik Vučić.

Njega su pripadnici kraljevačkog Odreda Žandarmerije pozdravili himnom svoje jedinice "Hriste Bože".

Boss2
14. Oktobar 2021.
Ahahaha Vučić: Ako nas napadnu zaštitićemo naš narod, pobedićemo
Mislis ako nas napadnu?Srbiju pa ovo je Kosovo Nezavisno Kosovo 🇽🇰 8 u svakom delu Kosova Red je isti stop Korupciji I Organizovanom Kriminalu!!!