Osmani: Ovo je samo početak novog poglavlja, hvala i onima koji nisu glasali za nas

Bujar Osmani
Izvor: Facebook/ Bujar Osmani

Kandidat za predsednika Severne Makedonije iz Demokratske unije za integraciju Bujar Osmani, koji je prema zvaničnim rezultatima DIK-a treći, zahvalio je građanima koji su mu dali glas a samim tim i podršku i dodao da je ovo samo početak novog poglavlja.

„Hvala vam preko 120.000 puta! Hvala vam za svaki glas, za svaku podršku, za svako poverenje na ovom putu. Sa preko 120.000 glasova poslali ste jasnu poruku: Jedinstvo je naša snaga, a različitost je naša moć. Ovo je samo početak novog poglavlja za sve nas, poglavlja u kome ćemo zajedno graditi svetliju budućnost za sve“, napisao je Osmani na Fejsbuku.

Dodaje da je duboko počastvovan poverenjem i podrškom birača.

„Obećavam da ću neumorno raditi da ispunim vaša očekivanja i unapredim pitanja koja su nam svima najvažnija. Zajedno, nema izazova koji ne možemo prevazići. Hvala i onima koji nisu glasali za nas. Pozivam vas da budete deo ovog novog poglavlja, zajedno gradimo budućnost, bez obzira na prethodne podele. Hajdemo zajedno, otvorenog srca i odlučnog uma, da radimo najbolje na svakom koraku“, navodi se u Osmanijevoj objavi.

Posebno se zahvalio Frontu na ukazanom poverenju.

„Posebno želim da se zahvalim svim našim aktivistima koji su nas svojom posvećenošću i energijom učinili ponosnim. Vi ste srce ove kampanje", dodao je Osmani.