Krieziu: "Mini Šengen“ za Kurtijevu vladu ne postoji kao tema, ono što radimo deo je berlinskog procesa

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Miodrag iz Peći
06. Jun 2021.
Ma zatvorite se u bastione sa visokim zidovima ali pustite ostale građane da žive normalno.
Ucenama i pretnjama nećete ništa postići a vreme teče li teče. Dok Srbija u svakom pogledu napreduje i privlači sve veće investicije a Kosovo srlja u provaliju. Da li če narod da ovakav zulum vlade trpeti, videćemo, već na jesen su lokalni izbori i ubedljiva 100% pibeda Srpske Liste u svih deset srpskih opština na KiM sa oko 90.000 glasova.
nona
06. Jun 2021.
ti sad si miodrag iz vranje za pec ne vidis vise pa gledaj bre kakve fabrike otore na kosovo ne shvatas ti iz vrenje dogji i vidi sva sta proizvodi ovde od comodita home do radiatora panele za energiju 38 samo fabrike za mljeko i jogurte otvorno a to velike kao vita drena abi i mnoge velike frutomanija brend balkana bre niko nema proizvodi naj dobra vino stone castel i mnoge na orahovac i suhareku sa miliona litar samo serbija kupi ti si na sanje nisi vidio kosovo danas auto puta i sve ne iz peca gde su najvece fabrike nes princ kafe i svasta ali od vranje miodrage ne vidis na serbiju narod ni za cigarete nema ughi na youtube gledaj fabrike
Endriti
06. Jun 2021.
NONA...dobro je sto si patriota ali nije dobro sto branis neodbranjivo.
Ja zivim na Kosovu i vidim isto ono sto ti vidis. Kazes otvorene mnoge fabrike. U redu, ali kome ce da prodaju svoje proizvode? Ako zelite da Kosovo zatvorite kao Enver Hodza onda izvolite.
Ali istina je mnogo, mnogo drugacija.
Kosovo propada i zaostaje od zemalja iz okruzenja.
Koliko je na Kosovu dobro videces kada EU odobri viznu liberalizaciju.
Moja pretpostavka je da ce na Kosovu ostati samo oni preko 55 godina.