Na prelazu Merdare čeka se i po 5 sati

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Miodrag iz Peći
30. Jul 2021.
Eto, ne valja im "Otvoreni Balkan" pa neka čekaju. I još jedna granica ka Hrvatskoj ili Mađarskoj. 😉
Mali Mrav
30. Jul 2021.
E Miodrage nije sve zlato što sija. Žalosno je kad vidim da ljudi putuju po 12 sati i još 12 čekaju na granicama. Ne bitno nacionalnosti. Ali kad zdrav razum zamjeniš sa politikom onda se nastanu ovakvi komentari.
Miodrag iz Peći
31. Jul 2021.
@Mali Mrav. Šta je politikansko u mom komentaru? Sam priznaješ da je mnogo toliko putovati ali još više čekati po 12 sati na administrativnoj granici KiM i posle na granici sa Hrvatskom i Mađarskom, da ste (mislim na albanske političare na KiM) ušli u "Otvoreni Balkan" čekali bi samo na granici ka Hrvatskoj ili Mađarskoj. Prosta računica i nikakva politika.
A bez Kosova* se može jer 80-tak kilometara duži put i zaobilaženjem Kosova * na putu ka Albaniji ne znači ništa. Što pre shvatite da je put u UN, NATO i EU vodi preko Srbije i da neće biti nikavih "Malih vrata" već samo i isključivo kroz "Velikih vrata" koja može otvoriti samo Srbija.
P. S. Nije mi jasno otkud toliki paternalizam Kosova nad Albanijom vašom maticom i državnošću evo čitav vek, člsnicom UN i NATO i na vratima EU? Ono što ste bili kao SAP Kosovo u odnosu na Enver Hodžinoj Albaniji je netragom nestalo.
P. S. Evo zbog toga Srbi iz Srbije nisu za uniju sa Republikom Srpskom. Nezavisna R. Srpska da ali unija nikako, mislim da je to Albancima iz Albanije jasno. Zbog takvih kao što je Kurti.
Zoran
31. Jul 2021.
I treba spreciti krijumcarenje droge. Bravo za nasu carinu 👍