Hoti: DSK ulazi u izbornu trku uveren u pobedu

Gazzeta Express
Izvor: Gazzeta Express

Aktuelni kosovski premijer i kandidat Demokratskog saveza Kosova za premijera Avdulah Hoti izjavio je da je uveren da će ta partija na vanrednim parlamentarnim izborima pobediti, ne zato što to želi, već zato što ima na izbornoj listi najpripremljenije kandidate, profesionalce dokazane u različitim društvenim sferama.

Istakao je da se DSK pokazala kao model dobrog upravljanja, očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta, poštovanja zakona i reda, borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, poštovanja podele vlasti, negovanja i produbljivanja saradnje sa strateškim partnerima.

„Imamo jasnu viziju o ostvarenju snova svih generacija o Kosovu kao demokratskoj državi, integrisanoj u EU i NATO, u trajnom prijateljstvu sa Sjedinjenim Američkim Državama”, objavio je na Fejsbuku Hoti.

Istakao je da će svi građani imati dobrobit od programa DSK, jer je sveobuhvatan program i ima za cilj povratak u normalu u svim družtvenima sferama života.

"Pozivam vas da odlučite o povratku normalnosti u naš život, da glasate za listu DSK koju vodim, kao kandidat za premijera", poručio je Hoti.