Hoti: Glas građana nije klik na Fejsbuku, bićemo pobednici izbora

Avdulah Hoti
Izvor: Reporteri

Kosovski premijer Avdulah Hoti poručio je danas građanima da ne gledaju mnogo predizborna istraživanja, jer će odluku na izborima doneti oni svojim glasovima 14. februara, prenosi Reporteri.

 "Ne gledajte ankete: Odluka građana će biti doneta 14. februara. Glas građana nije poput Fejsbuka, ili klika na  društvenim mrežama. Glas građana je poverenje, a to poverenje potiče od onoga što je urađeno do sada. Posetio sam sve naše stranačke organe širom Kosova koji su u potpunosti organizovani, a rezultat ćete videti 14. februara. Organizovani smo i uvereni da ćemo na ovim izborima izaći kao pobednici", rekao je Hoti.

Hoti je danas boravio u Gnjilanu, u okviru aktivnosti koje je opština organizovala.

"Vlada je pokušala svojim resursima da podrži projekte u svim opštinama bez izuzetka, ali rezultat koji ste postigli u nekim projektima postignut je zahvaljujući vašem radu “, rekao je Hoti.

Zahvalio je Haziriju na razgovorima o odluci o osnivanju kancelarije Preševske doline u okviru Vlade Kosova.

"Već smo izradili plan rada i on se proširuje na sva ministarstva i komisije za podršku Preševskoj dolini, u oblasti obrazovanja, zdravstva, ekonomije, kulture, u sportu i svim aktivnostima“, rekao je Hoti,