Meštani Sočanice: Glasom za Srpsku listu pokazaćemo jedinstvo i slogu srpskog naroda

MZ Sočanica - Todić - Simić
Izvor: Facebook

Gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić, kandidat Srpske liste za poslanika Slavko Simić i predstavnici Mesne zajednice Sočanica dodelili su nameštaj i belu tehniku za opremanje kapela na grobljima u Mesnoj zajednici Sočanica i selu Gornja Sočanica, saopšteno je iz opštine Leposavić.

„Gradonačelnik Todić i kandidat Srpske liste Slavko Simić razgovarali su sa meštanima pomenutih sela i upoznali se sa problemima i potrebama sa kojima se susreću. Todić i Simić su istakli da je zadatak lokalne samouprave, da u saradnji sa državom Srbijom, Кancelarijom za Кosovo i Metohiju, pomognu svako selo i zaseok, da rade na ekonomskom jačanju sela, poboljšanju putne infrastrukture, podsticaju razvoja poljoprivrede, rešavanju prioritetnih problema, koji vekovima muče naše građane kako bi obezbedili što kvalitetnije uslove za ostanak i opstanak na selu“, navodi se u saopštenju objavio je Portal Leposavić na Fejsbuku.

Predstavnici Srpske liste su istakli da će nastaviti svakodnevne aktivnosti na terenu i da će „u saradnji sa državom Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem uložiti maksimalne napore da građanima obezbede uslove dostojne čoveka u 21.veku“, dodaje se u saopštenju.

Meštani su, u razgovoru sa predstavnicima Srpsle liste o vanrednim izborima 14. februara,  naglasili „punu i nedvosmislenu podršku državi Srbiji, Srpskoj listi i predsedniku Aleksandru Vučiću“ i pozvali svoje sugrađane da izađu u što većem broju „i još jednom pokažu jedinstvo i slogu srpskog naroda na Кosovu i Metohiji“.