Zubin Potok: Pjestarët e FIT rrahin tre të rinj sërbë

Zubin Potok - zastave Srbije
Burim: Kosovo Online

Tre të rinj sërbë janë rrahur nga ana e pjestarëve të njësisë elitare të policisë kosovare FIT në vendin Gornje Varage në Komunën e Zubin Potokut, mëson Kosovo onlajn.

Sipas informacioneve nga terreni, të rinjtë e rrahur janë M.R., M. S., M.J., të cilët gjendeshin në rrugën vendore në drejtim të shtëpisë teksa janë ndeshur me pjestarët e FIT të cilët i kanë rrahur dhe ofenduar shumë rëndë.

Sipas fjalëve të të rinjve të rrahur, pjestarët e FIT i kanë akuzuar ata se kanë kaluar ilagalisht vendkalimin administrativ pas të cilës i sulmuan dhe rrëzuar në tokë duke i rrahu.