ANKETA Beograđani priželjkuju više zdravlja, sreće i ljubavi u 2024. godini

Anketa u Beogradu
Izvor: Kosovo Online

Mladi u Beogradu ulaze u Novu godinu sa velikim očekivanjima da će biti u svakom smislu bolje. Dok jedni žele da bude više zdravlja, sreće, ljubavi, drugi očekuju zasluženi uspeh i manje stresa, a među mladim Beograđanima ima i onih koji žele da sledeće godine učine još više dobrih dela drugima.

"Nadam se da će biti bolje u novoj godini i da će stvari oko mene biti bolje u svakom smislu. Ove godine sam uspeo da učinim mnoga dobra dela, nadam se da ću sledeće godine moći da učinim i više", kazao je Dušan.

Dušanov sugrađanin očekuje da će uspeti da se ostvari u onome što radi i da počne da radi što više.

"Ove godine sam krenuo lepo, želim da upišem fakultet, ostvarim neku konekciju, upoznam neke nove ljude, oparim se", dodaje Petar dok njegova sugrađanka Jovana očekuje više uspeha, sreće, ljubavi, zdravlja, kao i do sada.

Jelena iz Beograda je ekipi Kosovo onlajna ispričala da od sledeće godine očekuje puno jer završava srednju školu te je pred njom najduže leto, odnosno letnji raspust.

"Putovaću sigurno puno, a uvek sam otvorena i za nova poznanstva, odnose, nove avanture i to je ono čemu se ja nadam za sledeću godinu", dodaje. 

Njena sugrađanka Teodora za sledeću godinu očekuje puno uspeha.

Kako kaže, ove godine radila je puno tako da želi puno uspeha sebi i svojoj poridici.

"I manje stresa", dodaje Teodora sa osmehom.

Srđan želi sebi da ima dosta uspeha u sportu i, kako dodaje, "da je zdrav i prav", dok Mihajlo i Petar koje srećemo dok obavljaju novogodišnju kupovinu kažu da sve imaju i da ne očekuju ništa specijalno.

"Generalno sve imamo tako da ne očekujemo ništa specijalno. Želimo puno sreće, zdravlja, ljubavi", kaže Mihajlo, a Petar dodaje i "blagostanja".

Tokom šetnje Knez Mihailovom ulicom, ekipa Kosovo onlajna susrela se sa mnogim gostima prestonice Srbije, a sa nekima smo i porazgovarali.

Kenan iz Sarajeva nam je ispričao da u sledećoj godini očekuje puno zdravlja, sreće za sve ljude, a ponajviše za svoju suprugu.

Govoreći o utiscima koje je do sada stekao u Beogradu, Kenan kaže da je grad prelep.

"Sve je lepo okićeno i bićemo ovde za doček Nove godine. Kupimo sutra brata iz Norveške na aerodromu i svi zajedno ćemo biti nekoliko narednih dana", dodao je Kenan.

Luka iz Slovenije poželeo je puno ljubavi, a ispričao nam je da su došli za doček Nove godine jer su čuli da su u Beogradu "dobri žurevi na splavovima".