Majka uhapšenog Gorana Savića: Uhapsili su mi sina na pravdi Boga

Kafana u Leposaviću u kojoj je uhapšen G.S.
Izvor: Kosovo Online

"Moj sin je došao u kafanu koju držimo ja i snaha da popije kafu kada su ispred kafane došla policijska kola. Pripadnici policije ušli su u kafanu i legitimisali tri gosta, a mog sina odveli rekavši mi da ga vode samo na informativni razgovor i da će mi se javiti odmah, ali se to još uvek nije dogodilo", kazala je za Novosti Zorica, majka Gorana Savića, bivšeg pripadnika kosovske policije kojeg je danas u Leposaviću uhapsila kosovska policija navodno zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja.

Zorica Savić ističe da je sigurna da njen sin nema nikakvih zloupotreba i da će se to i dokazati, dodaje da je prethodno jedna osoba fotografisala njenog sina kada je ulazio u kafanu i verovatno ga prijavila kosovskoj policiji.

Ističe da za sada zna samo da je njen sin odveden u južni deo Mitrovice na saslušanje, odnosno da prema rečima advokata Miloša Delevića čekaju inspektore iz Prištine da ga saslušaju.

Inače, kako ističu u kosovskoj policiji, G. S. je priveden zbog navodnog primanja mita, odnosno presude iz 2021. godine.