Opština Grocka za osnovce u Vitini obezbedila rančeve i školski pribor

Vitina - Nikolić uručio osnovcima rančeve i školski pribor
Izvor: Kosovo Online

Predsednik Privremenog organa opštine Vitina Srđan Nikolić uručio je danas rančeve i školski pribor prvacima i učenicima drugog razreda osnovnih škola u toj opštini, koje je obezbedila beogradska opština Grocka.

"Danas smo podelili 55 kompleta rančeva sa školskim priborom učenicima prvog i drugog razreda osnovnih škola u selima Vrbovac, Mogila i Klokot, sutra je u planu podela u Vitini i Binču“, rekao je za Kosovo Onlajn Nikolić. 

Dodao je da je ovo druga godina za redom kako opština Grocka u saradnji sa opštinom Vitina sprovodi tu akciju.

"Akciju je započela bivša predsednica opštine Grocka Živadinкa Avramović u saradnji sa rukovodstvom i doprinosom sadašnjeg predsednika Dragan Pantelića i na tom gestu podrške smo im jako zahvalni“, rekao je Nikolić.

Naglasio je da je nova školska godina u opštini započela u skladu sa propisanim merama za suzbijanje pandemije koronavirusa i poželeo učenicima i prosvetnim radnicima uspeh u radu.

U opštini Vitina u tri osnovne škole "Sveti Sava“ u Klokotu, "Mladen Marković“ u Vitini sa isturenim odeljenjem u selu Binča i "Marko Rajković“ u Vrbovcu nastavu pohađa 122 učenika po planu i programu Ministarstva prosvete Republike Srbije.