Za dva dana izdato 6.365 nalepnica za vozila sa srpskim tablicama

Nalepnice za tablice.jpg
Izvor: Ekonomia Online

Primenom Sporazuma o registarskim tablicama postignutim u Briselu između Kosova i Srbije, za dva dana izdato je 6.365 nalepnica za vozila sa srpskim tablicama, prenosi Koha.

"Od 4. oktobra do danas, izdato je 6.365 nalepnica, od čega 4.698 na prelazima i 1.667 u centrima za registraciju vozila", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Među opštinama sa najviše zahteva za nalepnice u centrima za registraciju vozila su: Zvečan (338), Gračanica (329), Zubin Potok (228), Leposavić (198), Gnjilane (109), Štrpce (88), Kosovska Kamenica (53), Obilić (53), Novo Brdo (48)...

"Sporazum se striktno sprovodi", navodi se u saopštenju ministarstva, koje poziva sve građane da se do 8. oktobra jave u Centre za registraciju vozila ili najbližim policijskim stanicama za nalepnice, kako ne bi došlo do kažnjavanja vozača koji ne budu poštovali odluku.

Nona
06. Oktobar 2021.
Pa to je derzava sto i serbija svatio da ne moze vise rks priznata sa dokumentacio republika kosovo cak i na samit kurti stavio reciprocitet ako spanja hoce kosovu bez zastavu i spanja nece imati zastavu kakav dobar reciprocitet to je poenta sto ne ide dalje ako ti me ne znas i ja tako bravo kosovo