Mladić iz Beograda nestao na Kosovu, na putu prema Gračanici

Ivan Milošević
Izvor: Facebook

Kosovska policija traga za muškarcem I.M. (1989.), koji se u petak iz Beograda uputio ka Gračanici, potvrdio je za Kosovo onlajn portparol policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Dodao je da je nestanak prijavljen Kosovskoj policiji u Leposaviću, gde je navedeno da je I. M. juče posle 14 sati ušao na Kosovo na prelazu Jarinje motorom sive boje, marke Suzuki, beogradskih registarskih oznaka.

"Policijskoj stanici u Leposaviću, javio se svedok, vozač kamiona, koji je prema opisu motora, izjavio da se I.M. kretao ispred njega iz pravca Leška ka Zvečanu, gde je on skrenuo u u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je, prema njegovim rečima, nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine“, rekao nam je Radović.

"Ivan Milošević je 28.05.2021. prvi put krenuo na Kosovo i trebao je da stigne u Gračanicu istog dana u popodnevnim satima. Srpska policija je poslala Euleksu: Lice Ivan Milošević, dana 28.05.2021. godine u 14,15 motociklom reg. oznaka BG 34407, prešlo je preko ZTP Rudnica prema AP KiM“, navodi se u dopisu dostavljenom našoj redakciji.

 

Dodaje se da je Policija Srbije poslala dopis Euleksu u cilju provera iz njihove nadležnosti, na području Kosova.

Xhevdet
29. Maj 2021.
Daj bozhe da se naxhe zhiv i zdrav