U Južnoj Mitrovici uhapšeno 10 osoba osumnjičenih za napad

hapšenje kosovska policija
Izvor: Reporteri

Kosovska policija uhapsila je 10 osoba u Južnoj Mitrovici osumnjičenih za napad na nekoliko osoba, prenosi Arbrešinfo.

„Danas je oko 16 časova, policijskoj stanici ’Jug’ u Južnoj Mitrovici, prijavljen je incident u ulici Mbretereša Teuta u kome je učestvovalo više osoba. Policijske jedinice su odmah preduzele istražne radnje i identifikovale i uhapsile 10 osoba osumnjičenih da su umešane u napad“, navodi se u saopštenju policije.

Preliminarna istraga je pokazala da je u inicidentu učestvovalo 11 osoba koje su pozvale policiju i 10 osumnjičenih muškaraca, od kojih dva maloletna lica. Svi osumnjičeni su uhapšeni.

Do incidenta je došlo u blizini kancelarije Ministarstva poljoprivrede gde su se nalazile žrtve, kojima je ponuđena medicinska pomoć, a koju su odbili, rekavši da im nije potrebna.

Za incident su zadužena dva tužioca srpske nacionalnosti, a slučaj se istražuje zbog krivičnog dela 'napad'.

"Osmorici osumnjičenih je izrečena mera policijskog pritvora i otvoren je slučaj protiv dva maloletnika", navodi se u saopštenju policije.

Mali Mrav
28. Septembar 2021.
Živjela mržnja!!!!! Sramotni stavovi naših političara koji sjede u mirnim Foteljama kao u Prištini tako u Beogradu dovodi do međunarodne mržnje. Albanci su dužni respektirati svoje Srpske sugrađane a Srbi uključiti u Kosovsko Društvo.
BiHBeg
28. Septembar 2021.
Trebali bi i Srbi respektirat svoje albanske komsije......oni izasli na proteste i ako nista nije uradjeno protiv srpskog naroda. Odma se formiraju neke politicke grupe....a to samo radi provokacije. Kada je Vucic pozvao srbe u hrvatskoj da objese zastave oni to nisu uradili i to je pravo postovanje svojih komsija. Znaci nemoses traziti od nekoga da te postuje a ti da provociras.
Kim
28. Septembar 2021.
KiM je Srbija. 1244. Sve ostalo nije u skladu sa međunarodnim pravom.