U Lipljanu dva ubistva i samoubistvo, Kurti izjavio saučešće

Ubistvo.jpg
Izvor: Ekonomia Online

U Lipljanu se danas posle podne dogodio jezivi zločin, sa tri žrtvem, a Osnovno tužilaštvo saopštilo je da postoji sumnja da se radi o ubistvu dve osobe, i jednom samoubistvu, i da je reč o porodičnoj tragediji, prenosi Reporteri.

U selu Novo Rujce kod Lipljana tri osobe su ubijene, potvrdila je policija.

Saopšteno je da su ubijeni članovi iste porodice, te da se sumnja da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom pucao u sebe.

Portparol Osnovnog tužilaštva Prištine Ljaureta Uljaj rekla je da se preduzimaju sve istražne radnje na rasvetljavanju slučaja.

Prema informacijama sa lica mesta, sumnja se da su dve žrtve ubijene vatrenim oružjem, kojim je izvršeno i samoubistvo.

Tela nastradalih će biti poslata na obdukciju.

Nakon današnje tragedije u Lipljanu reagovao je i premijer Kosova Aljbin Kurti koji je izrazio saučešće porodici Bekteši u kojoj je nastradao bračni par i njihov sin, kao i svim građanima opštine Lipljan.

Kurti je rekao da je tužan zbog tako tragičnog događaja dodajući da i pored razjašnjavanja okolnosti, takve tragedije ostavljaju prazninu u srcima svih.

"Neizmerno sam tužan zbog strašne vesti o tragičnoj smrti tri člana porodice Bekteši iz sela u opštini Lipljan. Danas smo uz porodice i prijatelje žrtava. Izražavam iskreno saučešće porodici Bekteši zbog velikog gubitka, kao i svim građanima opštine Lipljan", naveo je Kurti, prenosi Gazeta ekspres.