Humanitarni dani košarke za Branka Antića u Severnoj Mitrovici

 „Humanitarni dani košarke za Branka Antića“ održani u Severnoj Mitrovici
Izvor: Kosovo Online

Dvodnevna košarkaška manifestacija "Humanitarni dani košarke za Branka Antića" održana je u hali sportova u Severnoj Mitrovici, a cilj je prikupljanje novčanih sredstva za pomoć lečenju velikog humaniste fondacije "Srpska solidarnost", Branku Antiću.

Humanitarnu manifestaciju su organizovali Košarkaški klub "Trepča" i fondacija "Crven cvet", a učestvovale su sve košarkaške ekipe sa severa Kosova, u svim kategorijama, od "mini basketa" do seniora.

Trener Košarkaškog kluba "Trepča" Đorđe Mihajlović se zahvalio predsedniku Sportskog saveza Kosova i Metohije Goranu Kovaču na ustupljenoj sali, Fakultetu tehničkih nauka na uplati novca za Brankovo izlečenje, ali i svima drugima koji su pomogli.

"Branko Antić je sa svojom humanitarnom organizacijom 'Srpska solidarnost' mnogo pomogao našem narodu na KiM. Od pre par godina, šaljemo decu besplatno na košarkaške kampove uz njegovu pomoć. Pošto je njemu sada potrebna pomoć, red je na nas da mu se odužimo koliko možemo za sve ono što radi za naš narod“, rekao je Mihajlović.

Dodao je da su sve utakmice revijalnog karaktera, jer je važno da su se učesnici lepo proveli i igrali pred svojim sugrađanima i porodicama.