Abdidžiku: DSK ima duplo veću podršku građana nego ranije

Ljumir Abdidžiku
Izvor: Reporteri

Predsednik DSK Ljumir Abdidžiku rekao je da stranka koju vodi ima duplo veću podršku građana nego ranije, ali da zbog toga ne treba da budu samozadovoljni, kao i da je potrebno učiti iz grešaka u prošlosti kako bi imali bolju budućnost, prenosi Ljaljmi.

„Uprkos izuzetnom napretku za ovo kratko vreme, udvostručenje podrške ne bi trebalo da nam bude dovoljno. Moramo da se usavršavamo i da i dalje rastemo. Moramo da učimo iz grešaka iz prošlosti i da gradimo budućnost kakvu zaslužuje naša politička kuća i naša država. Da bismo napravili ovo stvarno poboljšanje, ne možemo ostati podalje od naših građana i njihovih briga”, rekao je Abdidžiku.

Demokratski savez Kosova održao je danas Programsku konvenciju u Gnjilanu tokom koje je rečeno da građani prepoznaju novi potencijal i energiju, kao i da jasno prepoznaju dugo očekivanu promenu koja se već desila u DSK.

„Istrajno ćemo nastaviti da poštujemo vrednosti unutar stranke i da ističemo najbolje ljudske resurse koje imamo kao stranka. U Gnjilanu počinje ciklus susreta sa ljudima širom Kosova – u svakom gradu, u svakom selu, u svakom naselju“, poručio je Abdidžiku.