Beriša: Albanci su umorni od siromaštva i večite nejednakosti

publicistkinja Kimete Beriša
Izvor: Facebook

Publicistkinja Kimete Beriša nocenila je da je vlada Aljbina Kurtija "bahata, a da je Kosovo najsiromašnija i najkorumpiranija zemlja u Evropi".

Beriša je dodala da je vlada Aljbina Kurtija "bahata, a da su Albanci umorni od večitog sirumaštva i nejednakosti".

"Lete i padaju. Razočarana sam i znam da nisam napadana bez dozvole Vođe. Ne čitam o njima, ne vidim ih, ko me psuje ne shvatam to ozbiljno. Po meni su za Božje sažaljenje. Znam da lete i padaju. Znam da nijedan čovek koji je zemljom hodao sopstvenim nogama a ne na nečijim leđima neće pasti", navela je Beriša.

Ona je istakla da je Kosovo "najsiromašnija i najkorumpiranija država u Evropi".

"Znam da je zemlja Aljbina Kurtija najsiromašnija i najkorumpiranija u Evropi. Albanci su bez daha, umorni od siromaštva i večite nejednakosti. Kurtijeva vlada je bahata! Postoji li veće samoubistvo od ovog? P.S. Dođe vreme kada vam treba više hrabrosti da biste živeli nego umrli", navela je Beriša.

 

Poslednji Janjičar
28. Maj 2021.
Ako su Albanci na Kosovu umorni od svega gospođo Berisha (Beriša), kako li se tek osćaju pripadnici pojedinih manjina koji nikad od nikoga za pislednjih dvadeset godina nisu dobili nikakvu pomoć dok se na Kosovu krade u džakovima / vrećama kako prenose elektronski mediji na albanskom jeziku a samim time i zvančne stranice na Facebooku pojedinih Vladinih službi sa Kosova.