Dr Elek: Dvojica Srba povređenih kod Brnjaka imaju teške telesne povrede 

Zlatan Elek
Izvor: Kosovo Online

Dvojica od trojice Srba, koje su kod Brnjaka pretukli pripadnici specijalne kosovske policije, trenutno su na odeljenju hirurgije i imaju teške telesne povrede koje su im nanete na telu i licu i najverovatnije su nastale udarcima od kundaka oružja i nogu, rekao je za Kosovo onlajn direktor KBC u Severnoj Mitrovici dr Zlatan Elek. 

"Oni su trenutno na odeljenju hirurgije na daljem lečenju. Sprovedena je preliminarna dijagnostika i ne mogu da se izjasnim da su sada trenutno u stabilnom stanju, jer svakog momenta pratimo njihovo stanje. Očekujem da ćemo završiti svu dijagnostiku u večernjim satima. Pored fizičkih povreda doživeli su težak psihički stres koji je vrlo teško izlečiv", kazao je Elek.

Elek je naveo da je KBC u mogućnosti da povređenima pruži neophodnu pomoć, s obzirom na to da je otežan transport preko prelaza.

Pripadnici Rosu jedinica koje se nalaze na prelazu Brnjak u opštini Zubin Potok napala su trojicu lokalnih Srba Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova, koji nisu imali veze sa protestima, već su išli da seku drva.

Ja
23. Septembar 2021.
Treba se tuziti napadi i sile protiv naroda!!!
Lazov
23. Septembar 2021.
Kaze da su ga udarili u ledja. U lice. Itd. Slike, tragovi, slike, gde su ih udarili, cista laz
Liar
24. Septembar 2021.
E moj doktore, lazes u dnevno politicke svrhe