Dramatično na Brnjaku: Specijalci pokušali da izvuku Srbina iz kola, Kfor sprečio incidente

Brnjak
Izvor: Kosovo Online

Situacija na Brnjaku je u međuvremenu postala izuzetno napeta, javlja reporter Kosovo onlajna. Incident se dogodio kada su pripadnici policijske specijalne jedinice pokušali na silu da izvuku jednog vozača iz automobila sa KM tablicama.

Oni bi u tome i uspeli da se nije umešala patrola Kfora koja se u tom trenutku tu zatekla. 

Prema informacijama sa lica mesta, policija je zahtevala od jednog građanina srpske nacionalnosti da izađe iz automobila i skine KM tablice, što je on odbio, pa su krenuli da ga izvlače iz kola.

Ko zna kako bi se sve završilo da nisu naišli pripadnici Kfora koji su smirili celu situaciju, okupiili su se i Srbi koji tu protestuju, a vozač je uspeo da se skloni na sigurno.

Situacija u ovom trenutku i dalje je veoma napeta, jer pripadnici specijalnog odreda policije prisilom pokušavaju da nateraju sve vozače sa srpskim tablicama da ih skinu.

Da podsetimo, prvog dana protesta, kosovska policija je ispalila nekoliko patrona suzavca na okupljene Srbe na Brnjaku.

Mili
22. Septembar 2021.
Ne bi se nimalo lose zavrsio.Covek bi skinuo ilegalne i neoostojece lazne tablice za koje je nekom lopovu i pare platio.
kojot mirkovski
22. Septembar 2021.
I KFOR-u sve vise dozlogrdjujete. Bolje bi bilo da pazite da ne bi dobili batine od KFOR-ovaca, a jedino sto je na Kosmetu lazno je vasa lazna kvazidrzava...