Fon Kramon: Posetila sam kulturno nasleđe Kosova u Prizrenu

Fon Kramon u Prizrenu.jpg
Izvor: tviter

Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola Fon Kramon posetila je danas Prizren, i kako, je zaključila to je „odlično mesto za multietnički život“.

Ona je na svom tviter nalogu, napisala:

„Hvala na zanimljivom danu u Prizrenu. Bila mi je velika čast što sam bila vaš gost i što sam posetila kulturno nasleđe Kosova zajedno sa gradonačelnikom Mitaherom Haskukom i ministrom kulture Hajrulom Čekuom. Nadam se da ću se uskoro vratiti. Odlično mesto za multietnički život!“

Fon Kramon je objavila i niz fotografija, a na jednoj je ispred Muzeja Prizrenske lige.

Miodrag iz Peći
28. Jun 2021.
Od Albaca "Mala kuća tri sa tri" muzej prizrenske lige a od Srba... Kao svaka intelektualka proguglaj malo. Preporučio bi vam Viola da prošetate gradskim trgom remek delom arh. Andrije Mandića.
Dakle od prizrenske mitropolije iz jedanaestog veka do današnjih dana Prizren je buo i ostao istorijska prestonica Srbije.
Nažalost Srbi i danas tu činjenicu ne shvataju ali su Albanci čim su proglasili nezavisnost Prištinu proglazili za glavni grad a Prizren za istorijsku prestonicu. Odmah zatim i Vatikan i ako ne priznaje Kosovo u Prizrenu je osnovao prizrensku biskupiju.
Хахаха
28. Jun 2021.
Чуј културно наслеђе Косова* сем ' Призренске лиге* ништа друго све је остало српско и отоманско. Измишљена нација присваја туђе јер нема своје.
Volkov
28. Jun 2021.
Kulturno nasledje albanaca na Kosmetu 😂