General Klark uskoro dolazi na Kosovo, savetovaće KBS

Vesli Klark
Izvor: Glas Amerike

Kosovski ministar odbrane Armend Mehaj razgovarao je danas, putem video poziva sa američkim generalom Veslijem Klarkom, koji mu je pružio podršku u radu i prihvatio poziv da poseti Kosovo.

„Pozvao sam generala Klarka da poseti ministarstvo odbrane i KBS, što je on sa zadovoljstvom prihvatio, a poseta će uskoro biti realizovana“, naveo je u objavi na Fejsbuku Mehaj.

Dodao je da je razgovarao sa generalom Klarkom oko sat vremena, što je kako je naveo, velika čast i privilegija.

„Rekao sam mu da je heroj nacije za sve slobodoljubive građane Kosova i da će kao takav ostati zauvek. General Klark mi je ukazao posebnu čast u životu i karijeri, spremnošću da savetuje svojim vojnim i diplomatskim iskustvom, kao vanredni autoritet u svetskim centrima odlučivanja“, naveo je u objavi Mehaj.

Dodao je da je Klark izrazio punu spremnost da svojim savetima podrži realizaciju strateških i operativnih ciljeva Ministarstva odbrane i KBS.

 

Xhevat
25. Jun 2021.
👍👍👌 Dobro Ideja
Rados
25. Jun 2021.
Ubica se vraca ma mesto zlocina
On treba u Hagu da se ujapsi i sprovede i osudi dozivotno za zlocine koje je pocinio nad Srbima jer je prekrsio medjunarodno pravo bombardovao jednu suverenu drzavu Srbiju mimo odobrenja SBUN Ako je mogao Ratko Maldic biti osudjen za zlocine nad Muslimanima u Bosni isto Klark Olbrajt Hilari i Bil Klinton i ostali morajuodgovarati pred sudom jer i oni su pravili zlocine gde ubijeno na hiljde civila zene deca staraca i matrijalna razaranja .A plus koristili zabranjeno oruzje osiromaseni uranijum gde hiljade ljudi u Srbiji i na Kosovu umire svakog meseca od kancera.Gde jevtu odgovornost.Vi sto ubijate civile po celom svetu za vas je to Americka demokratija .
Dragan Petkovic Peciko
25. Jun 2021.
Dobar posao Klark. Svala cast!
grk
25. Jun 2021.
Apa pa savetovanje Kbs
Moi
26. Jun 2021.
Bravo
Olssi
26. Jun 2021.
Klark ce biti prvi savet ik ministra od rane kosova.zato i dalazi ......
Adrian
26. Jun 2021.
Rados, klark nije ubica. On je zaustavio ubicu milosevica i drugi.
grk
26. Jun 2021.
Klarka treba Srbija uhapsiti i isporuciti ga Hagu ili suditi mu mu za ratni zlocin.On je pocinio ratni zlocin nad Srbima i mora odgivarati.Zlocinac se vraca na mesto zlocina i ponivo planira zlocine sa onima istim koji su pravili zlocine.
Oni
26. Jun 2021.
Grec hahaha