Išinger poručio Grenelu: Vaš mandat je istekao, ostavite Kosovo narodu Kosova

Išinger i Grenel
Izvor: Koha ditore

Bivši nemački diplomata Volfgang Išinger poručio je bivšem izaslaniku američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu da je njihov mandata istekao i da je u tom periodu naneta velika šteta Kosovu.

Išinger je poručio Grenelu na Tviteru da prestane da se meša u rešavanje kosovskog pitanja, jer je njegov i mandat Trampove administracije istekao.

"Prestani da pokušavaš da intervenišeš. Naneta je velika šteta. Vaš mandat je istekao i vreme je da Kosovo ostavite narodu Kosova“, poručio je Išinger na Tviteru.
 

 

Vukasin
05. Mart 2021.
Hehehe moj Isinger,,,e nece da moze kako vi hocete,,,poznati su nam vasi nemacki stavovi povodom Kosova i Metohije,,,varate se i to grdno,,,,,tragedija je u tome sto vi Nemci niste naucilii lekciju ni posle 2 svetska rata,,,,ali niakda nije kasno da je naucite,,,
Miodrag iz Peći
05. Mart 2021.
Tačno je da je mandat Grenelu istekao ali tek neki mesec a može se vratiti sva prilika već za četri godine a vaš mandst gosn Išinger je odavno istekao da se nikada više ne vrati. Osim toga Amerika ne menja toliko ćud jer je Grenelova "Prva rezerva" samo, zato što je srpski zet i odlično zna srpski kao i uostalom svi američki ambasdori u Srbiji, još vodi američku politiku u vezi Beograda i Prištine.
Uoi
06. Mart 2021.
Bravo inshiger