Krasnići: Samoopredeljenje je u panici posle brojnih afera, ide ka samouništenju

Rezarta Krasnići
Izvor: Reporteri

Poslanica DSK Rezarta Krasnići smatra da je izjava predsednika Skupštine Gljauka Konjufce da će, i ako bude izbora, Pokret Samoopredeljenje biti prvi, rezultat panike u stranci na čijem je čelu Aljbin Kurti, prenosi Gazeta blic.

Krasnići ističe da Pokret Samoopredeljenje ide ka samouništenju, posle brojnih uzastopnih afera.

„Ovakve izjave rezultat su panike. Samoopredeljenje ide ka samouništenju, posle brojnih koruptivnih afera i uzastopnih skandala. U njihovu pobedu na izborima veruju samo oni koji ne vide dalje od sebe, dok je stvarnost drugačija. Pad Samoopredeljenja je takođe potvrđen u svim do sada sprovedenim istraživanjima“, izjavila je Krasnići.

Ona je dodala da je DSK započeo novu misiju u kojoj približava ljude sebi, napominjući da je za sadašnju vladu siguran samo njen duboki gubitak.

„Sada, kada je DSK započeo novu misiju, na novom putu, doveo je ljude iz svih sfera života i okupljanja su iz dana u dan sve veća. U svakom slučaju, ne želim da prognoziram pobednika, jer je poznato da na kraju odlučuje narod, ali s obzirom na okolnosti u kojima je vladala stranka koja je prekršila svaki princip i obećanje, samo poraz je siguran“, zaključila je Krasnići.