Radojević: Licemerje lažnog ministra Rašića, koji verno služi antisrpskom režimu Aljbina Kurtija

Milan Radojević
Izvor: Kosovo Online

Član Predsedništva Srpske liste Milan Radojević ocenio je da je izjava kosovskog ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića da "Srbe Kosovu kontinuirano zloupotrebljava jedan autokratski režim", licemerje čoveka koji nije dobio nijedan glas na izborima.

"Bezgraničnost ljudske gluposti se najbolje oslikava u licemerju lažnog ministra Nenada Rašića, koji verno služi antisrpskom režimu Aljbina Kurtija i njemu lično, glumeći Srbina za odgovarajuću mesečnu apanažu", naveo je Radojević.

Kako je Radojević dodao, tako čovek koji nije dobio nijedan glas na izborima, a čija je stranka osvojila 0.2 odsto glasova, govori o nekakvoj demokratiji, autokratiji i izborima, i pokazuje lažnu brigu za položaj srpskog naroda.

"Lažni ministar, a stvarni Kurtijev potrčko, Nenad Rašić govori o zloupotrebi Srba, pokušavajući da umanji značaj jedinstvenog i jasnog odgovora srpskog naroda na represiju režima Aljbina Kurtija koji je pokazan u nedelju. Naravno da je razumljivo da lažni ministar Rašić ne razume stavove Srba, jer nikada nije dobio njihovu podršku, samo je pitanje da li stavove koje iznosi piše sam ili mu suflira Kurti", poručio je Radojević.

Istakao je da na kraju treba naglasiti da je "lažni ministar Rašić čovek koji je glasao za otimanje srpske zemlje i gradnju parapolicijskih baza u Leposaviću i Zubinom Potoku".

"I koji nije reč rekao na pokušaje ubistva naših sunarodnika, kao i čoveku koji nikada nije podigao glas na represiju koju sprovodi njegov Kurti. Ovakav je dobar jedino onima koji su ga kupili da im služi i napada svoj narod i državu Srbiju", poručio je Radojević.