Todić: Politika Nenada Rašića je "leva ruka-desni džep"

Todić Zoran.jpg
Izvor: Opština Leposavić

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić reagovao je na izjavu Nenada Rašića da može da bude bolji ministar od prethodnih ministara "i to levom rukom", ističući da je politika Rašića "leva ruka-desni džep" i da je s tim namerama zaseo u ministarsku fotelju, prenosi Informer.

"Očigledno je da je politika Nenada Rašića "leva ruka-desni dzep" i da je s tim namerama zaseo u ministarsku fotelju, što je večeras i pokazao u izjavi za Šolakovu televiziju, samo dan pošto je na sličnom glasilu juče Srbiju napadao Aljbin Kurti", rekao je Todić.

Todić ističe da su Rašić, Rada Trajković i Kurti sklopili koaliciju protiv srpskog naroda.

"Po principu sličan se sličnom raduje, Rašić, Trajković i Kurti sklopili su koaliciju protiv srpskog naroda na KiM, ali Srbi na ovim prostorima imaju svog predsednika Aleksandra Vučića koji se bori za naše interese i neće dozvoliti da nam Kurti i njegovi posilni kroje sudbinu. Predsednik Vučić je večeras hrabro i beskompromisno stao u odbranu srpskog naroda na KiM i to je izazvalo očiglednu nervozu kako u Prištini, tako i u njihovim centrima u Beogradu čim su krenuli u sinhronizovanu kampanju. Jedno je izvesno - što oni više napadaju i otimaju, to su Srbi na KiM od Leposavića do Štrpca čvršći i jedinstveniji u odgovoru na njihov teror", poručio je Todić.