Vjosa Osmani pozvala Isu Mustafu na TV duel

osmani mustafa
Izvor: radiogora.org

Predsednica kosovskog parlamenta Vjosa Osmani izjavila je da je poslednja izjava lidera DSK Ise Mustafe o njoj preniska, i poručila mu je da je spremna da s njim učestvuje u javnoj debati u bilo kom mediju, prenosi Reporteri.

"Ne želim da se zadržavam na ovom poslednjem sukobu. Uopšte se nisam bavila njegovim stavovima. Ono što je nedavno rekao je prenisko, ne razumem kako mu ljudi oko njega ne govore da mu niko neće oprostiti. Ako želi da uđe u polemiku prihvatam. Poznaje me odavno i zna da ne trpim nepravdu. Apsolutno u bilo koje vreme i u bilo kom trenutku, u bilo kom mediju bilo kog moderatora, spremna sam da učestvujem", rekla je Osmani.

Inače, Osmani je Isu Mustafu nedavno nazvala "slugom bandi, prevarantom i višestrukim gubitnikom", na šta je on njoj poručio da je ta njena izjava odraz njenog vaspitanja i obrazovanja.

"Vjosa bi trebalo da razjasni koga predstavlja kao predsednica Skupštine, nakon pada koalicije na relaciji DSK-Pokret Samoopredeljenje. Kakav to legitimitet ima", rekao je predsednik DSK.