Vulin: Pokrenut disciplinski postupak protiv policajaca iz Priboja

Vulin
Izvor: Kosovo Online

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin osudio ponašanje policijskih službenika u Priboju, i dodao da je protiv njih pokretnut disciplinski postupak, prenosi Tanjug

"Bar mi Srbi znamo šta je patnja i ne smemo da izazivamo patnju drugih", rekao je ministar gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Vulin je prokomentarisao incident u kojem su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju slavili uz pesmu neprimerenog sadržaja, i istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova oštro osuđuje ovakvo ponašanje i da je u toku disciplinski postupak protiv policijskih službenika sa spornog snimka.

"Predsednik Vučić je formulisao stav koji Ministarstvo unutrašnjih poslova bezrezervno podržava i čitava država Srbija, pa zbog toga MUP najoštrije osuđuje takvo ponašanje, bez obzira što je se to desilo van službe, a oni su bili bez uniforme. To za nas ništa ne menja. Svi građani Srbije su potpuno ravnopravni, moraju dobro da se osećaju u ovoj zemlji", rekao je Vulin i naglasio da najoštrije osuđuje ponašanje koje može da izazove uznemiravanje pripadnika neke nacije u našoj zemlji.