Mokra Gora novi lider rukometne B lige Srbije

Rukometaši Mokre gore
Izvor: RK Mokra gora

U okviru 16. kola Super B rukometne lige Srbije, odigran je derbi meč između RK “Mokra Gora” i RK “Hajduk Veljko” iz Negotina, gde su rukometaši “Mokre Gore” čvrstom odbranom i kvalitetnom igrom ostvarili ubedljivu pobedu na domaćem terenu u Zubinom Potoku i savladali dosadašnjeg lidera na tabeli rezultatom 23:15.

Stručni štab RK "Mokre Gore“ dobro je analizirao i pripremio utakmicu sezone, što su igrači prikazali na terenu, odigrali vrlo čvrstu odbranu, pa su gosti u prvom poluvremenu postigli samo sedam golova, koje je završeno rezultatom 11:7 . Pored čvrste odbrane domaći tim je u napadu odigrao vrlo efikasno i kvalitetno. Utakmica je završena rezultatom 23:15, a vredi napomenuti da su poslednjih 10 minuta svoje minute  upisali i najmlađi igrači kako bi osetili draž terena i važne pobede koja je rukometnom klubu "Mokra Gora“ obezbedila lidersku poziciju na tabeli rukometne B lige Srbije.

Najbolji igrač utakmice je golman domaćih Nikola Milojković, a najbolji strelac bio je rukometaš Mokre Gore Andrej Biševac sa devet postignutih golova, šest golova je postigao Nenad Đukić.