Teniserka Lola Radivojević sa mališanima u Gračanici

 Lola Radivojević i Srđan Popović sa malim teniserima u Gračanici
Izvor: OG

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović je ugostio tenisku reprezentativku Srbije Lolu Radivojević i trenera za program „Tenis 10s“ Teniskog saveza Srbije Dragana Ilića, prenosi RTV KiM.

Nakon održane jednodnevne teniske klinike u Gračanici za najmlađe ljubitelje belog sporta Lola Radivojević posetila je Opštinu Gračanica zajedno sa trenerom za program „Tenis 10s“ Draganom Ilićem, gde su razgovarali sa Popovićem o daljoj saradnji.

Na sastanku je bilo reči o mogućoj realizaciji određenih projekata preko Teniskog centra „Novak“.

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović poručio je da mu je čast i zadovoljstvo što ima mogućnost da ugosti predstavnike Teniskog centra „Novak“, kao i Lolu Radivojević, koja je najbolja juniorka u Srbiji.

Radivojevićeva je pored mini tenis klinike koju je prezentovala najmlađima zajedno sa trenerom „tenis 10s“ Teniskog saveza Srbije Draganom Ilićem, odigrala i meč sa najboljim juniorom sa Kosova Filipom Pavićem, a zatim i podelila poklone deci u ime Teniskog centra „Novak“.

Reprezentativka Srbije, Lola Radivojević, osim što je bila gost predsednika Opštine Gračanica, obišla je i srpske manastire: Gračanicu, Pećku patrijaršiju i Visoke Dečane.