Seljmanaj: Ankete nemaju nikakve veze sa stvarnošću, situacija je potpuno drugačija 

Kljan Kosova
Izvor: Kljan Kosova

Kandidat za poslanika DSK Driton Seljmanaj rekao je da se Samoopredeljenje svojim pristupom prema Centralnoj izbornoj komisiji priprema da "pokrije" neuspeh na izborima, prenosi Kljan Kosova.

“Samoopredeljenje je povećalo očekivanja i smatra da može da osvoji 51 odsto glasova, a u tom pokretu su svesni da se to možda neće dogoditi. Sada stvaraju teške situacije kako ljudi ne bi bili razočarani šta god da se dogodi 14. februara. To je scenario političke igre, da se upravlja reakcijom koja će biti rezultat potpunog razočaranja na izborima“, rekao je Seljmanaj.

Seljmanaj je rekao da se podrška DSK povećava iz dana u dan i naglasio da do sada sprovedene ankete ne pokazuju pravu istinu.

“U izbornom smo procesu, moramo da sačekamo 14. februar. Uveren sam da ankete nemaju nikakve veze sa realnošću na terenu, rezultat je potpuno drugačiji. Rast podrške DSK na terenu postoji, to je velika struktura i trend je svakog dana sve pozitivniji”, dodao je on.

Stranka radi na pobedi na izborima, kaže Seljmanaj, i dodaje da je raskid koalicije sa Pokretom Samoopredeljenje u proleće 2020. godine jedna od najboljih odluka DSK.