Arifi zahvalio medicinskom osoblju i ministru Lončaru: Bila je to borba na život i smrt

Šćiprim Arifi
Izvor: VOA

Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi, koji je nedavno primljen na lečenje u nišku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog koronavirusom, oporavio se i, kako je saopštio, nalazi se kod kuće sa svojom porodicom. On je zahvalio medicinskom osoblju na stručnom lečenju, ali i ministru zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru.

"Posle nekoliko dana u bolnici, vratio sam se porodici u Preševo. Bez preterivanja, mogu vam reći da sam prošao kroz zdravstveni izazov kao nikad do sada, čak je to bilo suočavanje i borba na život ili smrt", napisao je Arifi na Fejsbuku.

On je zamolio sugrađane da minutom ćutanja odaju počast za sve one koji su izgubili život u globalnoj pandemiji i pomole se za sve koji su zaraženi koronavirusom.

"Prvo sam zahvalan Bogu, Tvorcu sveta koji mi je pružio priliku da se vratim svojoj deci, roditeljima i supruzi, takođe mu se poklonim za podsećanje da smo samo privremeno na ovom svetu, a ovu nepovratnu činjenicu moramo nekad smo na usluzi svojoj zemlji, društvu i narodu", napisao je Arifi.

Arifi je zahvalio svima koji su mu pružili podršku u teškim trenucima, između ostalih i ministru zdravlja Srbije zlatiboru Lončaru.

"Zahvaljujem se medicinskom osoblju Doma zdravlja u Preševu, kao i medicinskom osoblju bolnice u Nišu na stručnom i ljudskom lečenju i ministru zdravlja, koji mi je obećao da će svi pacijenti, bez obzira na nacionalnost, biti lečeni sa najvećom mogućom profesionalnošću. Posebna zahvalnost mojim saradnicima u Opštinskoj upravi u Preševu kao i svim institucijama čiji je osnivač", dodao je Arifi.

 

Të nderuar qytetar të Komunës së Preshevës Të dashur miq, Pas disa ditëve i shtrirë në spital, jam kthyer përsëri në...

Posted by Shqiprim Arifi on Недеља, 22. новембар 2020.

 

Рашо
23. Novembar 2020.
Поштено и искрено. Господине Арифи, радите тако и на дужности коју обављате и биће све у најбољем реду!
Života
24. Novembar 2020.
Samo nemoj da zaboraviš