Scenario za likvidaciju Vučića prave najveći neprijatelji Srbije

Vladimir Marinković
Izvor: Pink.rs

Posle jučerašnjeg svedočenja svedoka saradnika Lalića u procesu protiv jednog od najsurovijih narko klanova u Evropi jasno je da je ključna namera mafije, organizovanog kriminala i neprijatelja Srbije da fizički likvidiraju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Sve nadležne sluzbe i državni organi kao glavni priorotet imaju da otkriju ko su pored ovih egzekutora politički inspiratori ove jezive ideje za koje su ovi banditi imali sve kapacitete i resurse da ga izvrše ali su ih u poslednjem momentu sprečile naše sluzbe i na sreću građana Srbije pokazale da smo država koja može da zaštiti predsednika kao personifiaciju nezavisne i samostalne, vojno i ekonomski jake Srbije.

Najznačajnije će biti da se otkrije sprega domaćih i stranih centara moći kojima već duže vreme smeta Vučić i snažna Srbija i koliko vidimo spremni su sve da urade kako bi naštetili njemu i našoj državi.

Smatram da bi i kao političari i kao društvo trebalo da budemo svesni realne situacije i zato pozivam državne organe da se posvete bezbednosti predsednika Republike Srbije i podrže njegovu beskompromisnu borbu protiv kriminala i korpucije kao najveći državi i nacionalni priorotet.

Moramo biti svesni ovakve scenarije prave najveći neprijatelji Srbije, a jasno je da su ovo umešani i mnogi iz našeg okruženja i regiona koji imaju najveći interes da Srbija bude zavisna i da radi za interes stranih sila.

Tu prvenstveno mislim na Kurtija i privremene institucije iz Prištine ali nažalost i na njihove pomagače iz naše zemlje koji bi šaku strane valute dali Kosovo i Metohiju i prodali nas narod, kulturnu i, istorijsku i religijsku baštinu. 

Piše. Vladimir Marinković, član Glavnog odbora SNS