Vuçiq i ftuar në televizionin amerikan: Fokusi i Sërbisë në ndërtimin e urave me mbarë botën

Vučić i Grenel gosti na američoj televiziji
Burim: Instagram

Presidenti i Sërbisë Aleksandar Vuçiq i ftuar në programin e mëngjesit "Wake Up America" na televizionin amerikan Njuzmaks, edhe një herë ka theksuar se fokusi i Sërbisë është ndërtimi i urave jo vetëm me vendet e rajonit, por mbarë botën. 

Vuçiq në Instagram ka thënë se ishte kënaqësi të fliste me spikerin e programit të mëngjesit "Wake Up America" Rob Finerli dhe ish të dërguarin e SHBA për dialogun mes Beogradit dhe Prishtinës Riçard Grenell rreth çështjeve të aktualitetit politik në rajon. 

"Pata kënaqësi të bisedoja me Rob Finerlin dhe Riçard Grenellin rreth çështjeve të aktualitetit politik në rajon. Edhe një herë kam theksuar se fokusi i Sërbisë është ndërtimi urave jo vetëm me vendet e rajonit, por mbarë botën" ka thënë Vuçiq.