Grad pogodio Severnu Mitrovicu, velika materijalna šteta

Grad pogodio Kosovsku Mitrovicu
Izvor: Kosovo Online

Usled snažnog nevremena koje je danas, u popodnevnim satima pogodilo Severnu Mitrovicu i okolinu, pričinjena je velika materijalna šteta, a Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju već radi na saniranju posledica oluje i grada.

Na mestima na kojima je nevreme oštetilo krovove i drugu infrastrukturu su vatrogasci i inspektori koji rade uvidjaj i procenu štete, javlja reporter Kosovo onlajna.

Kako su saopštili iz Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica na Fejsbuku Inspekcijske ekipe i ekipe vatrogasne jedinice već se nalaze na terenu, proveravaju ishod nevremena i nanete štete na kućama, zgradama i objektima.

"Usled snažnog nevremena koje je danas, u popodnevnim satima pogodilo Severnu Mitrovicu i okolinu, pričinjena je velika materijalna šteta. Ono što je najbitnije jeste da žrtava nije bilo. Inspekcijske ekipe i ekipe vatrogasne jedinice već se nalaze na terenu, proveravaju ishod nevremena i nanete štete na kućama, zgradama i objektima", navodi se u saopštenju.

Uputili su apel građanima da prijave Inspekcijskoj službi Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica štetu koju je prouzrokovalo današnje nevreme.