Opština Pećinci obradovala paketićima mališane u Sočanici

Pokloni opštine Pećinci za mališane u Sočanici
Izvor: Opština Leposavić

Mališane iz Predškolske ustanove „Bambi“ u Sočanici obradovali su pokloni koje im je danas uručio predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić, a podeljeno je 111 poklon paketića deci koja pohađaju ovu ustanovu.

Kako je objavljeno na Fejsbuk nalogu Leposavić portal, goste iz opštine Pećinci dočekao je predsednik opštine Leposavić Zoran Todić koji im je izrazio veliku zahvalnost na poseti, konstantnoj brizi i podršci.

„Svaka poseta naših osvedočenih prijatelja iz Pećinaca pravi je praznik za našu opštinu. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da nismo sami, da su naši prijatelji uvek uz nas. Zahvaljujemo im jer našoj deci donose dodatnu radost. A mi kao lokalna samouprava trudićemo se da uz pomoć Кancelarije za Кosovo i Metohiju i države Srbije obezbedimo sve potrebne uslove kako bi naša deca imala bezbrižno detinjstvo. Takođe zahvalnost dugujemo i velikom humanitarcu Miju Radovanoviću iz sela Кamenica, koji se nesebičnim zalaganjem trudi da pomogne našem narodu i deci na teritoriji opštine Leposavić“, rekao je Todić.

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić poručio je da je posebna čast svaki put doći na Кosovo i u opštinu Leposavić, biti u prilici pomoći mališanima i obradovati ih.

Direktorka PU „Bambi“ u Sočanici Ivana Milutinović zahvalila je opštini Pećinci na poklonima koji su izmamili osmeh na licu mališana.

Ona je reči zahvalnosti uputila i lokalnoj samoupravi na čelu sa predsednikom opštine Zoranom Todićem na konstantnom razumevanju i zalaganju za bolje uslove za decu koja pohađaju ovu ustanovu, kao i Miju Radovanoviću za njegov dobrotvorni rad koji ostavlja trag u ovoj opštini.