Osnovcima u Gotovuši podeljeni paketići koje je obezbedila Kancelarija za KiM

Dodela paketića u osnovnoj školi u Gotovuši
Izvor: Kosovo Online

Učenici osnovne škole "Rajko Urošević" u Gotovuši obradovani su danas novogodišnjim paketićima koje je obezbedila Kancelarija za Kosovu i Metohiju. Novogodišnji paketići podeljeni su učenicima od pripremnog odeljenja do 5. razreda osnovne škole.

Maša Stoletović, učenica prvog razreda, ističe da se poklonu veoma obradovala.

"Ja sam Maša, učenica sam prvog razreda. Ovom prilikom hoću da se zahvalim za ove divne paketiće koje su nam dali. Nadam se da će u njima biti raznih lepih stvari", rekla je Stoletović.

Na poklonu se zahvalio i Edin Emini.

"Učenik sam trećeg razreda i hoću da se zahvalim na ovim lepim paketićima i želim da čestitam svima Božić", kazao je Emini.

Sara Ilić je svima čestitala novogodišnje i božićne praznike.

"Ja sam Sara, učenica drugog razreda, želim da se zahvalim za ove divne paketiće. Želim da svima čestitam Novu godinu i predstojeći Božić", istakla je Ilić.

Učiteljica Anđelija Nikolić je izrazila zahvalnost Kancelariji za KiM i istakla da su paketići pružili radost i sreću mališanima.

“Danas smo se okupili kako bi naši mališani primili novogodišnje paketiće. Ovim putem izrazila bih duboku zahvalnost Kancelariji za KiM koja je i ove godine, kao i svih prethodnh godina, osim novogodišnjih paketića našim mališanima donela osmeh na licima i pružila im neizmernu sreću i radost u ovim novogodišnjim i prazničnim danima. Želela bih da se zahvalim i svima koji su uložili i trud i ljubav prilikom prikupljanja ovih divnih poklona. Svaki paketić je nama znak da ljudi misle na nas i da nas podržavaju", rekla je Nikolić.

Novogodišnji paketići, dar Kancelarije za KiM, biće narednih dana podeljeni i učenicima ostalih osnovnih škola u opštini Štrpce.