Poslanici Marić, Vujičić i Krstić: Slatkiši za vrtiće na Kosovu i Metohiji

slatkiši za decu sa Kosova
Izvor: tanjug

Narodni poslanici u Skupštini Srbije Danijela Vujičić, Ljubomir Marić i Nenad Krstić najavili su da je za sve predškolske ustanove na Kosovu i Metohiji obezbeđen poklon od ukupno 5,5 tona konditorskih proizvoda.

Za decu u 17 predškolskih ustanova na Kosovu rukovodstvo i radnici Fabrike konditorskih proizvoda "Topbiskit" iz Trgovišta u opštini Bujanovac, na predlog poslanika Skupštine Srbije Danijele Vujičić, Ljubomira Marić i Nenada Krstića obezbedilo je slatkiše.

"U danima kada se gotovo svakodnevno dešavaju napadi na srpski narod na Kosovu i Metohiji, želja nam je da pošaljemo poruku da su naši najveći borci i naša budućnost, upravo oni najmlađi, a to su naša deca jer oni nam daju snagu i smisao da opstajemo i ostajemo u našim kućama, na našim vekovnim ognjištima. Najveća stopa nataliteta u Republici Srbiji je upravo na Kosovu i Metohiji i zato najveću pažnju zaslužuju naša deca. Upravo zbog te poruke želja nam je bila da ih obradujemo na kraju školske godine i pred letnji raspust, simboličnim poklonom koji dečica najviše vole, a to su slatkiši", saopštili su Vujučić, Marić i Krstić.