Šarković: Video sam pretučenog Bacića u bolnici, nosim mu namirnice

Ranko Bacić
Izvor: Tviter

Predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković uspeo je da u bolnici u Peći obiđe povređenog Ranka Bacića, i za Kosovo onlajn je naveo da se nada da će on uskoro biti u stanju da izađe na kućno lečenje.

Po rečima Šarkovića, stanje u bolnici u Peći nije odgovarajuće za negu pacijenata.

"Uspeo sam na jedvite jade da dođem do njega. Nema šta da jede, tako da ću sada pokušati da mu doturim neku namirnicu da ima šta da pojede dok je u bolnici. O napadačima se još ništa ne zna, policija se još nije oglasila po tom pitanju. Pretukle su ga četiri mlađe osobe u selu Dolac kod Kline. Ima povrede u predelu glave i leđa", rekao je Šarković.

Ranko Bacić iz Dolca u opštini Klina, koji je interno raseljen u Veliku Planu, došao je juče ujutru na Kosovo kako bi izvadio dokumenta, koja su mu neophodna kako bi ostvario pravo na povratak. Njega su pretukli nepoznati napadači, nakon čega je smešten u bolnicu u Peći.

Slavko
13. Jul 2021.
Bolnica bez adekvatne hrane i lekova-albansko Kosovo u 21.veku. Honduras, Gvatemala i Somalija su ekonomski raj za vas Albance.
Dardanija=Srbija
13. Jul 2021.
U Prištini kad zakažu operaciju hirurg im traži da mu kupe skalpele...
Dragsn
15. Jul 2021.
Dosao da izvadi dokumenta za penziju
Bojan
13. Jul 2021.
Mislis da je bolje u druge bolnice po srpskom sistemu jos veci haos
Slavko
13. Jul 2021.
Bojane, ne moras da se predstavljas kao Srbin na portalu da bi mi odgovorio, ja nisam rasista kao vi Albanci. Srpski sistem skoro svakih par meseci pravi nove bolnice, organizovane posete sa rasporedom, kol centar radi za porodice pacijenata. Te bolnice imaju dovoljno lekova i osoblja. Inace, tvoji Albanci se na VMA na Banjici od raka lece evo preko 20 godina, mnogi dolaze i u privatne klinike. Svrati u Beograd, Nis, Novi Sad pa proveri, da ne bude da ja pricam napamet.