Ispovest pretučenog mladića: Imali su noževe i udarali su me bokserom

Povređeni mladić
Izvor: Kosovo Online

Ilija Slavić nije ni slutio da će on i tri njegova druga, posle posete jednom vršnjaku, kući doći sa razbijenom glavom pošto ih je napala grupa albanskih mladića u Babinom Mostu kod Obilića. Ilija za "Sputnjik" priča da je grupa Albanaca koja ih je sinoć pretukla bila naoružana noževima i da su ga udarali bokserom u glavu.

"Vraćali smo se od drugara upravo pred početak policijskog časa i odnekud su se ispred nas stvorila šestorica mladića, Albanaca i počeli da uzvikuju: "Patriote! Patriote!“ Iskreno, ne znam šta im je to značilo, a onda su nas napali“, kaže Ilija.

Po Ilijinim rečima, on i njegovi drugovi su pokušali da se brane,ali albanski mladići su kod sebe imali noževe i boksere.

"Shvatili smo da treba da pobegnemo. Jedan moj drugar je uleteo u komšijsko dvorište, a mi ostali smo krenuli da bežimo kroz poljanu. Međutim, stigli su nas, i počeli krvnički da nas udaraju. Mene su udarili u glavu bokserom i ja sam ostao da ležim. Nisam siguran kako se sve dalje dešavalo, da li ih je neko oterao ili su sami otišli“, kaže Ilija.

Po njegovim rečima, u selu se ranije jesu dešavali manji incidenti, ali nikada nije bilo ovakvog napada.

Napadnute srpske mladiće posetiće danas pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković.

Nebojsa
31. Avgust 2020.
Pod hitno vojska i policija na Kosmet 1244 po rezoluciji...
Sibin
31. Avgust 2020.
Vi ste bre bruka jer dozvoljavate da vas siptari biju
Ljiljana
01. Septembar 2020.
Pa idi kod njih i živi takav život, da im pokažeš kako treba.
Miki
01. Septembar 2020.
Al si ga sad rekao, svaka ti čast. Isti si kao i oni huligani.