U Gnjilanu uhapšena trojica državljana Srbije sa 11 kilograma droge

droga u vozilu
Izvor: Reporteri

Trojica državljana Srbije uhapšena su sa 11 kilograma sumnjive opojne droge u opštini Gnjilane, prenosi Koha.

Jedinica za borbu protiv droge u Prištini, posle saznjanja da će narkotici biti prodati u Gnjilanu, preduzela je operativne radnje na terenu, uspela da identifikuje automobil marke mercedes sa srpskim tablicama Vranje, koji je bio parkiran na jednoj lokaciji.

Navodi se da je na to mesto došao još jedan automobil marke golf, u kojem su bile tri osobe i iz koga je jedna izašla i prišla sumnjivom automobilu Mercedes. 

"Zvaničnici za borbu protiv droga poduzeli su hitne radnje kako bi identifikovali i kontrolisali osumnjičenog državljanina Srbije, a tokom dalje pretrage u prtljažniku vozila mercedes pronađena su dva velika paketa sa tri zamotane crne kese, sa sumnjom na supstancu poput marihuane", kaže se u saopštenju.

Posle provere osumnjičenih i njihovih vozila, a u konsultaciji sa nadležnim tužiocem, kosovska policija je pretresla i kuću jednog od osumnjičenih u Gnjilanu i našla revolver C.Zastava i uložak s patronama.

Trojica uhapšenih državljana Srbije privedena su radi daljeg sudskog postupka.
 

Miodrag iz Peći
12. Avgust 2021.
Državljanin Srbije je širok pojam. I Albanci iz Vranja su državljani Srbije. Veliki Trnovec je u Srbiji i nastanjen je isključivo Albancima a svetski je centar narko kartela. U svakom slučaju svaka čast poiciji i drakonski postupite prema njima pa da su mi rod rođeni.