Obnova asfalta dela ulice Lole Ribara u toku, obustavljen saobraćaj

radovi na putu
Izvor: Privremeni organ opštine Kosovska MItrovica

Građevinski radovi koji podrazumevaju obnovu asfalta u ulici Lole Ribara su u toku, saopšteno je iz Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Kako je navedeno građevinske mašine rade na „grebanju“ starog i pripremi terena za nov
asfalt . Zbog pomenutih radova trenutno je ubustavljen saobraćaj u ulici Lole Ribara, tačnije u smeru od Tehničke škole do Autobuske stanice .

Shodno tome, vozačima se upućuje apel da koriste alternativne pravce kako bi stigli do željenog odredišta. Svi učesnici u saobraćaju se mole da ostanu strpljivi i razumni narednih dana. Finansijska sredstva za rekonstrukciju ulice Lole Ribara obezbeđena su zahvaljujući pomoći Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Predsednik lokalne samouprave Aleksandar Spirić i ovom prilikom zahvaljuje državnom rukovodstvu na pomoći za krucijalne projekte koji će svakako poboljšati putnu infrastrukturu u gradu.

Laki
31. Avgust 2021.
Kada ce poceti asfaltiranje ulice Bore Stankovica u Bosnjackoj i obnova asfalta u Nemanjinoj,takodje Bosnjacka,sve su sahte i kanalizacije zapuseno ,tako da jedna kisa napravi haos.Nekoliko puta asfaltirate ulice samo u centru,dok je Bosnjacka pravo ruglo,pogotovo ove dve ulice,gde zivi dosta Srba,npr ulica Bore Stankovica koje je neasfaltirana i svaki put kad padne kise naprave se rupe,da ponekad ni taksisti nece da dodju.Radite nesto i po Bosnjackoj a ne samo gore u centru...