Cvijanović: Čak i KFOR mora da demantuje laži ostrašćenih albanskih lobista u Britaniji

Željka Cvijanović
Izvor: RTRS

Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da ostrašćenost albanskih lobista u parlamentu Velike Britanije seže tako daleko da su u stanju da lažu do te mere s namerom da dalje destabilizuju situaciju na Zapadnom Balkanu, da čak i KFOR mora da ih demantuje, prenosi RTRS.

"Ako je u stanju da (Ališa Kerns) iznosi ovakve laži nakon sastanka sa Denisom Bećirovićem onda možemo zamisliti šta se sve valja iza pozornice i koliko su u stanju da mešetare. I onda kao treba da verujemo u nečije dobre namere. Dakle, slagala je brutalno”, istakla je Cvijanovićeva za Srnu.

Poslanik i predsednik Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns juče je iznela informaciju da se oružje iz Srbije švercuje kolima hitne pomoći i onda istovaruje u crkve, što je Kfor danas demantovao.

"Ne postoje dokazi o navodnom švercu oružja koji se obavljao preko administrativne linije između Kosova i Srbije u pravoslavne crkve kolima hitne pomoći", rečeno je iz misije Kfor za Kosovo onlajn.