Kosovska policija pretresala na ulazu u Gazimestan, skidali i majice sa "provokativnim" obeležjima

Kosovska policija plenila i majice
Izvor: Kosovo Online

Kosovska policija kao i proteklih godina, obezbeđivala je prilazu Gazimestanu i na ulazu vršila pretres rančeva i torbi, a kako su naveli iz Kosovske policije "oduzimale su se provokativne majice koje podstiču mržnju", tako da je više mladića skinuto.

Kosovska policija je zaplenila i zastavu Srbije koju su nosili pojedini Srbi.

Na magistralnom putu primetan je veći broj patrola i otežan je prilaz Gazimestanu.

Portparol policije Kosova Baki Keljani u izjavi za Kosovo Onlajn rekao je uoči Vidovdana da su preduzeli potrebne mere za održavanje javnog reda i mira, sprovođenje zakona, kao i povećanje mera bezbednosti.

“Kosovska policija je u vezi sa tradicionalnim obeležavanjem praznika „Vidovdan“, blagovremeno pripremila operativni plan za upravljanje bezbednosnom situacijom, pre, tokom i posle ove manifestacije, kako bi sve protekla mirno i bez incidenata”, kazao je Keljani.

Rados
28. Jun 2021.
Zivrls Srbija jos malo i vraca se Srpska vojska i policija oni ce obezbedjivati red.Zivela Srbija.Ziveo Gazimestan 1389 god.on je temelj Srpska drzave na Kosovo i Metohiju
zabeli ks
28. Jun 2021.
Живимо за тај дан, да Бог проживим тај дан, дочекамо вас како заслужујете, јер сигурно су Српка војска и полиција имуна метка на глави, буди у првим редовима, нечемо вас ношта мајкеми осим ТО!
Novosadanka
28. Jun 2021.
zivela Srbija i Srbski narod gde god ziveli
Rudi
28. Jun 2021.
Bravo Republik Kosova
Lii
28. Jun 2021.
Bravo policia Kosovë
Moi
28. Jun 2021.
Bravo republika Kosova
Slavko
28. Jun 2021.
Au , koliko botovskih komentara danas, nema sta, poljuljana albanska "nezavisnost" pa mora da se uspinju i lupaju ovakve "bravo" hvalospeve. Vidim onaj "Mili" odgovara na svaciji komentar, mora da je to ustvari onaj zabeli hahha