Osmani: Vreme da zemlje koje nisu priznale Kosovo to sada urade

Međunarodni sud pravde
Izvor: Reporteri

Predsednica Kosova Vjosa Osmani je povodom 11 godina otkako je Međunarodni sud pravde u Hagu utvrdio da "Deklaracija o nezavisnosti Kosova" nije povredila međunarodno pravo, napisala na Tviteru da je vreme da "zemlje koje još nisu prepoznale ovu stvarnost to urade".

Kako je Osmani napisala "pre 11 godina, Međunarodni sud pravde je presudio da naša nezavisnost nije kršila međunarodni zakon".

"Vreme je da zemlje koje to još nisu učinile prepoznaju ovu nepovratnu stvarnost. Republika Kosovo je ovde da ostane: suverena, nezavisna, demokratska i miroljubiva. To će zauvek ostati", napisala je Vjosa Osmani.

 

Mara
22. Jul 2021.
Vjosa zeno prestani vise da se pravis Englez,tvitas tu po ceo dan ti i Kurti i nista pametno ne znas da kazes a toliko si skolovana,zavrsila Americke skole i nista drugo ne znas.Kosovo je nepovratna stvatnost,realnost,tvitas tu sta je reko medjnarodni sud pravde a i dalje nisi predesdnica prave drzave,vec lazne,samoproklamovane.Vreme je,vreme je pa je vreme.sta je vreme nego da se okrenes Srbiji koja u svom ustavu i dalje ima Kosovo kao svoju zemlju,a tebi je bitno priznanje 5 drzava,koje te nece priznati svr dok to Srbija prva ne ucini.A to je draga i skolovana Vjosa.NIKADA!
sami
22. Jul 2021.
jos malo serbske sanje za velike serbije svet serbije i ove bezveze propaganda dosao kraj a jos jednom HVALA VUCE
Dobar dan
22. Jul 2021.
Srbija će priznati Kosovo, kada SAD priznaju Krim kao sastavni deo Ruske federacije. Poyyy