Srpska lista: Organizuju se napadi na časne Srbe koji nisu deo Kurtijevog režima

Srpska Lista
Izvor: Kosovo Online

Srpska lista saopštila je da je očigledno da se organizuju napadi na časne, porodične i ugledne Srbe koji nisu deo Kurtijevog režima, a za koje nema reakcije nadležnih organa ili zabrinutosti međunarodnih predstavnika i ambasadora. 

"Valjda im takvi napadi ne smetaju, a imovina časnih Srba i nije od značaja", navedeno je u saopštenju Srpske liste koaj je regovala na paljenje automobila Ivana Petrovića iz Leposavića. 

Iz Srpske liste poručuju da se napadi nastavljaju na Srbe koji nisu "miljenici Kurijevog režima". 

"Piromanski napadi na časne Srbe na severu Kosova i Metohije u režiji Kurtijevih poslušnika i miljenika se nastavljaju na teritoriji opštine Leposavić koju hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima. Poslednji takav događaj se zbio u sredu noć kada je po istom scenariju kao kada su zapaljeni automobili načelnici opštinske uprave Radmili Vukićević i vlasniku portala Kosovo onlajn Dušanu Milanoviću, zapaljen auto čiji je vlasnik Ivan Petrović, vozač predsednika privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića", navode.

Kako ističu, u trenutku napada na imovinu ovog porodičnog čoveka on je bio u svom stanu u neposrednoj blizini sa decom i suprugom, a tog jutra je trebalo da krenu na put.

"Ono što je karakteristično za ovaj slučaj je činjenica da je ovo treći automobil koji je zapaljen u opštini Leposavić, za kratko vreme, i na isti način kako je to opisao zamenik lažnog ministra u Kurtijevoj Vladi Radoica Radomirović na audio snimku koji kruži društvenim mrežama. Podsećamo da nakon što su se ove paljevine dogodile, a audio snimak sa Radomirovićevom izjavom kako se pale automobili pojavio na društvenim mrežama, niko iz međunarodne zajednice nije reagovao, niti tražio da se odgovorni pronađu i kazne. Isto ćutanje imamo i od Kurtijevog režima čiji je Radomirović deo kao i od kosovske policije i Euleksa", poručuju u saopštenju.