Todić: Pomoć Vlade Srbije od ključnog značaja za rešavanje problema našeg naroda

Todić sa građanima
Izvor: Facebook

Kabinet predsednika opštine Leposavić Zorana Todića juče je bio otvoren za sve građane koji su želeli lično da razgovaraju sa njim i ukažu na probleme sa kojima se suočavaju.

"U razgovoru sa predsednikom meštani su izneli različite zahteve, probleme i potrebe, među kojima su najčešći: problem  stambenog zbrinjavanja, zahtevi za adaptaciju stambenih objakata,  zahtevi za sanaciju pristupnih puteva do porodičnih kuća, problem nezaposlenosti, zahtevi za novčanu pomoć za lečenje", navodi se u saopštenju Opštine Leposavić.

Kako je objavljeno na stranici "Leposavić portal" na Fejsbuku Todić je istakao da bi, bez podrške i ulaganja koja se sprovode u kontinuitetu od strane Vlade Republike Srbije život, ostanak i opstanak Srba na Kosovu bio znatno teži.

"Mi smo tu da pomognemo u svakom slučaju, to je naša obaveza. U proteklom periodu pozitivno smo rešili na desetine zahteva i desetine problema naših stanovnika, a koje smo evidentirali i sa kojima smo upznati upravo na ovaj način u direktnom razgovoru. Prilikom  rešavanja zahteva i potreba našeg stanovništva od  ključnog značaja  je pomoć i podrška Vlade Republike Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju", rekao je Todić.

Takođe je naglasio je da će se praksa prijema građana nastaviti.

"To je jedan od načina koji daje rezultate u rešavanju svakodnevnih životnih problema sa kojima se suočavaju pojedinci i porodice", rekao je Todić.

Stanovnici su izrazili zahvalnost predsedniku što i pored brojnih obaveza  sa kojima se  svakodnevno suočava ima strpljenja i vremena  da svakom pojedincu ukaže poštovanje i sasluša probleme, te da u skladu sa mogućnostima, u najkraćem vremenskom periodu iste i reši.