Kabinet crnogorskog premijera: Zadovoljni zbog dogovora o glasanju Srba, DF dezinformiše javnost

Zdravko Krivokapić
Izvor: Vlada CG

Kabinet crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića izrazio je zadovoljstvo jer je Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore, odlukom da dozvoli Srbima da glasaju 3. aprila na pet biračkih mesta, pokazalo da “dobra diplomatska praksa” može biti još bolja, da “tehničkim pitanjima” ne treba da se manipuliše, prenosi Radio televizija Crne Gore.

Kazao je da mu je drago što je javnost sada uverena da niti je premijer slao crnogorske vojnike u Ukrajinu, niti je odbio molbu Ambasade Srbije u Crnoj Gori da državljani Srbije glasaju na više mesta i dodao da je jasno da Demokrataski front dezinformiše javnost.

"Političari i prave probleme međunarodnog karaktera, o kojima mora javno da se oglašava čak i poštovani gospodin Peter Stano”, saopštio je kabinet Zdravka Krivokapića.

Navode i da bi sve probleme trebalo što pre rešavati u korist građana Zapadnog Balkana, i da je očigledno da premijer Krivokapić ipak dovoljno dobro poznaje proceduru

Poručili su da im je drago što javnost sada zna istinu iako, kako kažu, Demokratski front od 4.decembra 2020. “isključivo dezinformiše” javnost po pitanju rada premijera Krivokapića.

“Zaista je sada javnost čvrsto uverena da niti je premijer slao crnogorske vojnike u Ukrajinu, niti je odbio molbu Ambasade Srbije u Crnoj Gori da državljani Srbije mogu glasati na više mjesta, niti se bavi bilo kakvim švercom, političkom korupcijom ili kriminalom. Za sve navedeno Demokratski front trebalo u ovom trenutku. osnovano i dosledno i u kontinuitetu, da sumnjiči tridesetogodišnjeg vladara koji je sada koalicioni partner njihovih koalicionih partnera", navedeno je u saopštenju.